Artikelen

We houden je graag op de hoogte van al ons nieuws. Leuke interviews, scherpe columns en veel meer.

25 juli 2024

De 4000ste bouwplaats aangemeld bij Bewuste Bouwers

Mijlpaal! We zijn trots te melden dat de 4000ste bouwplaats is aangemeld bij Bewuste Bouwers. Het betreft de bouw van 42 appartementen in Eindhoven, gerealiseerd door BAM Wonen. Lees meer over het project, waar een uniek concept wordt neergezet.
03 juli 2024

Giesbers Bouwen en Renoveren nieuwe bedrijfsdeelnemer van Bewuste Bouwers

Recent hebben wij Giesbers Bouwen en Renoveren mogen verwelkomen als nieuwe bedrijfsdeelnemer. Dit bouwbedrijf is al zo’n dertig jaar actief in de bouw- en renovatiesector, met een sterke focus op sociale betrokkenheid, klantgerichtheid en duurzaamheid.
02 juli 2024

Nieuwe Bewuste Bouwplaatsen juni 2024

In deze rubriek maak je kennis met nieuwe projecten die onlangs zijn aangemeld bij Bewuste Bouwers. Bedrijfs- en projectdeelnemers, infra of juist woning- en utiliteitsbouw: wij laten graag zien wat er gebouwd wordt.
27 juni 2024

Onze nieuwe officemedewerker: Bianca

Ontmoet Bianca, onze nieuwe officemedewerker! Met haar frisse energie en ervaring zorgt Bianca ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Lees meer over haar taken, werkervaring en ontdek waarom wij zo blij zijn met haar komst.
26 juni 2024

Deelnemer in Beeld: Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen

Voor deze rubriek spraken wij Bas van Velzen en Joeri Koehof van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen; expert in binnenstedelijk bouwen. “Van dergelijke logistieke puzzels worden wij niet meer zenuwachtig.”
25 juni 2024

Nieuwe auditor: Jeroen Maas

Onze auditors en mysteriebezoekers zijn onmisbaar voor het waarborgen van de naleving van de gedragscode op bouwplaatsen door heel Nederland. En daarom zijn we heel blij dat Jeroen Maas in de regio Limburg aan de slag gaat.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer