Artikelen

We houden je graag op de hoogte van al ons nieuws. Leuke interviews, scherpe columns en veel meer.

23 november 2022

Doe een beroep op ons educatief programma!

Hoe organiseer je de bouwplaats, waar dien je rekening mee te houden, hoe zet je de gedragscode in en op welke wijze communiceer je naar belanghebbenden? Omdat elke situatie anders is, biedt Bewuste Bouwers een educatief programma aan.
23 november 2022

Schone Rivieren Hackathon 2022

De gevolgen van plastic en zwerfafval in onze rivieren worden steeds zichtbaarder. Want wat is Nederland rijk aan prachtige rivieren. Als we onszelf en onze rivieren beter willen beschermen, is het nodig om oplossingen te bedenken die verschil maken.
17 november 2022

Bestel de poster ‘Factsheet Bewuste Bouwers’ nu in 5 verschillende talen!

Onze poster ‘Factsheet Bewuste Bouwers’ is nu ook beschikbaar in het Engels, Duits, Pools én Roemeens! De poster vangt alle belangrijke facts over de Bewuste Bouwers-gedragscode in een A1.
17 november 2022

Jan Koers nieuwe directeur Bewuste Bouwers

Jan Koers, al sinds enige jaren verbonden aan Bewuste Bouwers als auditor, neemt het stokje per 1 januari 2023 over van Anneke Witte als directeur van Bewuste Bouwers.
09 november 2022

Interviewreeks Sociale Veiligheid - Carla Rodenburg (Executive Director BAM Infra): “Verbeteren sociale veiligheid is urgent en vraagt om concrete acties”

Fries Heinis geeft het stokje in de interviewreeks 'Sociale Veiligheid' over aan Carla Rodenburg (Executive Director BAM Infra) met de vraag: "Wat doe jij binnen BAM Infra om tot concrete resultaten te komen op het vlak van sociale veiligheid?"
07 november 2022

Bewuste Bouwers verwelkomt Quattro Expertise als nieuwe netwerkpartner

Bewuste Bouwers werkt samen met een breed scala aan netwerkpartners en breidt dit netwerk continu uit. Vanaf heden verwelkomen wij Quattro Expertise als nieuwe netwerkpartner van onze stichting.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer