Artikelen

Leuke interviews, scherpe columns en veel meer.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

16 augustus 2022

Nieuwe Bewuste Bouwplaatsen juni/juli 2022

In deze rubriek maak je kennis met nieuwe projecten die onlangs zijn aangemeld bij Bewuste Bouwers. Bedrijfs- en projectdeelnemers, infra of juist woning- en utiliteitsbouw: wij laten graag zien wat er gebouwd wordt.
15 augustus 2022

Nieuwe auditor & mysteriebezoeker: Maarten Tuit

We stellen je graag voor aan Maarten Tuit! Met veel aangemelde bouwplaatsen en een mooie ambitie voor het uitvoeren van een groot aantal audits de komende tijd, komt hij ons team versterken als nieuwe auditor in regio Utrecht.
01 augustus 2022

Bouwwerkgevers over cao-akkoord: ‘Wil je personeel behouden, dan moet je daarvoor betalen’ | Cobouw

Bewuste Bouwers’ bedrijfsdeelnemer K_Dekker bouw & infra b.v. voert de nieuwe cao Bouw en Infra, ondanks de stijgende bouwkosten, al per september 2022 in. En dat is niet onopgemerkt gebleven in bouwend Nederland.
26 juli 2022

Heras - De Duurzame Bouwplaats

We voeren jaarlijks gemiddeld 450 audits uit bij bedrijven die bij ons aangesloten zijn. Onze directeur Anneke Witte vertelt in dit interview met Heras over de Gedragscode en het toenemende belang ervan bij aanbestedingen.
21 juli 2022

Fijne zomer!

Voor nu wensen we je een hele fijne zomer en we zien je in ieder geval weer na de bouwvak!
18 juli 2022

Nieuwe auditor & mysteriebezoeker: Hans van Kempen

Met veel aangemelde bouwplaatsen en een mooie ambitie voor het uitvoeren van een groot aantal audits de komende tijd, hebben we ons team versterkt met een nieuwe auditor en mysteriebezoeker: Hans van Kempen.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer