Artikelen

We houden je graag op de hoogte van al ons nieuws. Leuke interviews, scherpe columns en veel meer.

11 september 2023

Nieuwe Bewuste Bouwplaatsen juli en augustus 2023

In deze rubriek maak je kennis met nieuwe projecten die onlangs zijn aangemeld bij Bewuste Bouwers. Bedrijfs- en projectdeelnemers, infra of juist woning- en utiliteitsbouw: wij laten graag zien wat er gebouwd wordt.
07 september 2023

Sluit aan tijdens de Bewuste Bouwers Hub | 12 oktober 2023

Op 12 oktober a.s. organiseren wij de Bewuste Bouwers Hub, voorheen bekend als het BLVC Café. Wij zijn te gast bij BAM Materieel in Lelystad.
19 juli 2023

Deelnemer in beeld: DIJKHAM bouw

Wij zetten onze bedrijfsdeelnemers graag in het zonnetje. Om te laten zien dat zij met veel mooie innovaties en ontwikkelingen bezig zijn en om anderen hierdoor te inspireren. Deze keer spreken we Marcel Huveneers van DIJKHAM bouw.
18 juli 2023

BLVC Café krijgt nieuwe naam: Bewuste Bouwers Hub

Het BLVC Café krijgt een nieuwe naam: Bewuste Bouwers Hub. “De naam BLVC Café wekt niet langer de associatie die wij als stichting voor ogen hebben. Daarom is een naamswijziging van deze (twee)jaarlijkse bijeenkomst noodzakelijk.”, legt Jan Koers uit.
11 juli 2023

Bewuste Bouwers verwelkomt VORM 2050 als nieuwe bedrijfsdeelnemer

Het aantal bedrijfsdeelnemers van Bewuste Bouwers blijft groeien! Sinds begin dit jaar hebben wij VORM 2050 aan het rijtje mogen toevoegen. We stellen het bouwbedrijf graag aan je voor.
07 juni 2023

Houd je hoofd koel op de bouwplaats!

De komende dagen wordt het regionaal tropisch warm. Dat heeft veel effect op de werkzaamheden op de bouwplaats.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer