Deelnemer in Beeld

Lees de interviews met onze bedrijfsdeelnemers

26 juni 2024

Deelnemer in Beeld: Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen

Voor deze rubriek spraken wij Bas van Velzen en Joeri Koehof van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen; expert in binnenstedelijk bouwen. “Van dergelijke logistieke puzzels worden wij niet meer zenuwachtig.”
04 juni 2024

Deelnemer in Beeld: Hegeman

Lees het inspirerende verhaal van Hegeman, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Voor de rubriek Deelnemer in Beeld spraken we met algemeen directeur Willem van der Linde en KAM-coördinator Bas Blokhuis over o.a. het werk van Hegeman.
20 maart 2024

Deelnemer in Beeld: UBA

In deze editie van de rubriek ‘Deelnemer in Beeld’ leer je de mensen achter UBA kennen en ontdek je hoe dit vooraanstaande bouwbedrijf zich onderscheidt in de sector.
07 december 2023

Deelnemer in beeld: Bouwbedrijf Vrolijk

Ontdek de wereld van Bouwbedrijf Vrolijk in deze rubriek. Van logistieke werken tot unieke woonprojecten; een combinatie van innovatie en efficiëntie leidt tot hoogwaardige resultaten.
19 juli 2023

Deelnemer in beeld: DIJKHAM bouw

Wij zetten onze bedrijfsdeelnemers graag in het zonnetje. Om te laten zien dat zij met veel mooie innovaties en ontwikkelingen bezig zijn en om anderen hierdoor te inspireren. Deze keer spreken we Marcel Huveneers van DIJKHAM bouw.
08 mei 2023

Deelnemer in beeld: K_Dekker bouw & infra

Wij zetten onze bedrijfsdeelnemers graag in het zonnetje. Om te laten zien dat zij met veel mooie innovaties en ontwikkelingen bezig zijn en om anderen hiermee te inspireren. Deze keer spreken we Ron Oudeman en Simone Jonker van K_Dekker bouw & infra.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers staan voor:

Omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer

Aangesloten bij: