Blogs

Lees de blogs van professionals uit de sector.

27 maart 2023

Blog: Het bouwhek dat bijdraagt aan vier van de vijf pijlers van Bewuste Bouwers

Eén aanpassing aan de ‘traditionele’ bouwplaats, het gebruik van Groene Bouwhekken, draagt bij aan vier van de vijf pijlers van de Bewuste Bouwers-gedragscode, namelijk: Omgeving, Milieu, Verzorgd en Veilig. Hoe dat eruit ziet lees je in deze blog.
08 december 2022

Blog: Samen met experts brengen we relevante kennis naar de bouwplaats

We staan als sector voor een enorme opgave. En dan met name in de beschikbaarheid en de nieuwe aanwas van vakbekwame mensen. De tijdsdruk in de aangenomen opdrachten biedt echter weinig ruimte om bij te leren op het gebied van nieuwe technologieën.
24 november 2022

Blog: Zien én gezien worden: zichtbaar veiliger

Dragers van veiligheidshelmen kunnen tijdens diverse projecten in slecht verlichte situaties terechtkomen. Ons unieke HALO™ SL verlichtingssysteem voor veiligheidshelmen biedt uitkomst om de persoonlijke zichtbaarheid op projecten te verbeteren.
14 november 2022

Blog: Technologie voor een veiligere toekomst

Ieder ongeval is er één te veel. Daarom is de missie van B-Aware om bij te dragen aan de veiligheid tijdens werkzaamheden. Maar hoe creëer je meer bewustwording omtrent veiligheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden?
27 september 2022

Blog: Data en vertrouwen als basis voor schadeloos bouwen

‘Het is niet beschaafd om schade te veroorzaken aan eigendommen van derden’, zo luidt al jarenlang mijn credo. Ons bureau, Quattro Expertise, is gespecialiseerd in schadeloos bouwen.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer