14 juni 2022

Blog: Innovatief registratiesysteem 'Did you do your Ditum today?'

Op bouwplaatsen heb je te maken met een keten van onderaannemers, onder-onderaannemers, ZZP-ers en allerlei andere aanwezigen. Real-time inzicht in al deze aanwezigen op een bouwplaats is een "must". Maar hoe kan je dat het beste doen?
26 april 2022

Blog: Altijd wat te beleven in de bouw…maar je zit er niet altijd op te wachten!

Of het nu gaat om het op tijd leveren van materialen, of om het kwijtraken van goede vakmensen: Het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk van de bouwwereld is vaak lastig plannen.
13 april 2022

Blog: Safe Lace Industrial; Schuif. Strik. Sluit.

Wanneer het gaat om veiligheid en het kiezen van een werkschoen wordt de meeste tijd besteed aan comfort en primaire risico’s zoals scherpe of vallende voorwerpen, veters worden gezien als een accessoire.
29 maart 2022

Blog: Bewuste Bouwers bouwen tweedehands

Tweedehands is financieel aantrekkelijk, maar het vermindert ook de hoeveelheid afval én voorkomt het opnieuw moeten produceren van deze goederen. In de bouw wordt dit ook steeds meer gezien.
07 maart 2022

Blog: Een betere bouwsector begint bij verbeeldingskracht

Het zijn bijzondere tijden voor de bouwsector. Bij veel bedrijven zie ik verschillende uitdagingen bij elkaar komen, zoals het aanhoudende arbeidstekort, de energietransitie en de materialentransitie.
13 december 2021

Blog: Innovatieve oplossing voor het recyclen van staal bij Renewi

Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf dat met ruim 6.000 medewerkers iedere dag nieuw leven geeft aan gebruikte materialen. Renewi denkt anders over afval en ziet het als een kans.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer