Onze nieuwe officemedewerker: Bianca

We hebben een nieuw gezicht in ons team! Bianca Tetteroo is sinds kort onze allround officemedewerker. We zijn blij dat ze met haar frisse energie en jarenlange ervaring ons team komt versterken en stellen haar daarom graag aan je voor.

Bianca is 49 jaar en woont samen met haar man, zoon en dochter in Zoetermeer. “Lekker dicht bij het kantoor van Bewuste Bouwers. Ik kan zelfs op de fiets. Liefst wel met mooi weer hoor, moet ik er eerlijk bij zeggen”, aldus Bianca.

Van thuiszorg naar de bouwsector

Voordat Bianca aansloot bij het Bewuste Bouwers-team, was zij werkzaam bij FaberExposize. “Ik werkte daar als administratief-/productiemedewerker. Overigens een leuk detail dat FaberExposize leverancier is van de bouwhekbanners van Bewuste Bouwers. Voordat ik bij FaberExposize aan de slag ging, ben ik ruim twaalf jaar werkzaam geweest in de thuiszorg. Een heel andere tak van sport, maar juist daardoor heb ik veel geleerd over klantgerichtheid en nauwkeurigheid. Deze vaardigheden komen nu goed van pas in mijn huidige rol.”

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, kwam ik via het uitzendbureau in contact met Bewuste Bouwers. Tijdens mijn eerste gesprek met Jan Koers, heeft hij mij zo enthousiast gemaakt over de organisatie, missie en activiteiten dat ik meteen dacht ‘ik wil hier echt werken!’.”

De onmisbare schakel

Als allround officemedewerker zal Bianca de spil zijn die de dagelijkse kantooractiviteiten soepeltjes laat verlopen. Van agendabeheer en facturatie tot het ondersteunen van collega’s. “Ik hou ervan om te werken met korte lijntjes en als er iets moet worden uitgezocht, ben je bij mij aan het juiste adres. Want ik pluis alles tot de bodem uit.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd sport Bianca graag. “Dat doe ik twee keer in de week. Daarnaast bouw ik graag Lego en vind ik het erg leuk om naar theatervoorstellingen, musicals of films in de bioscoop te gaan. Om even te ontspannen na een drukke werkdag, vind ik het heerlijk om te Netflixen of gewoon lekker even op de iPad te surfen. Waar ik ook tot rust van kom, is een beetje rommelen in huis. Lekker even niets moeten. Het zijn dit soort momenten en bezigheden die mijn batterij weer opladen en me klaarstomen voor een nieuwe werkweek.”

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer