Nóg bewuster bouwen: bedrijfsdeelnemers zetten Bewuste Bouwers meer in

In de dynamische bouwsector zijn positieve veranderingen merkbaar. Een groeiend aantal bedrijfsdeelnemers van Bewuste Bouwers heeft besloten hun steekproefgrootte te verhogen. Het meer inzetten van Bewuste Bouwers is niet alleen om nog beter inzicht te krijgen in hun bouwplaatsen, maar ook omdat ze - sinds ze bij Bewuste Bouwers zijn aangesloten - merken dat hun bouwplaatsen beter georganiseerd zijn.

Wat deze bedrijven onderscheidt, is niet alleen hun toewijding aan bewust bouwen, maar ook hun enthousiasme om de voordelen door te voeren in hun bedrijfsvoering. Ze willen uitbreiden en de positieve veranderingen volledig integreren in hun werkzaamheden.

In de afgelopen periode hebben wij onze bedrijfsdeelnemers gesproken en het is fantastisch om te merken dat de gedragscode van Bewuste Bouwers niet alleen een concept is, maar de realiteit. Een realiteit die verder gaat dan alleen de operationele zaken; het betekent een fundamentele verandering in de cultuur, waarbij bouwen met nog meer bewustzijn hoog in het vaandel staat.  

Deze bedrijfsdeelnemers omarmen de meerwaarde van Bewuste Bouwers door hun steekproefgrootte te verhogen. Zij zijn zich ervan bewust dat dit leidt tot meer toetsmomenten en daarmee een nog beter, realistischer inzicht in de prestaties van hoe hun beleid zicht vertaalt naar bouwplaatsen. Uiteindelijk heeft dit tevens een grotere impact op de gehele bouwsector en de omgeving waarin ze bouwen. Een waardevolle bijkomstigheid is ook de aansluiting met de Omgevingswet, die ingaat per 1 januari 2024. Want door Bewuste Bouwers in te zetten, ben je direct goed voorbereid op de invoering van de Omgevingswet.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer