Nieuwe auditor: Jeroen Maas

Onze auditors en mysteriebezoekers zijn onmisbaar voor het waarborgen van de naleving van onze gedragscode op bouwplaatsen door heel Nederland. Sinds kort hebben wij versterking in de regio Limburg: Jeroen Maas. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst, die een waardevolle aanvulling is op ons team. Welkom, Jeroen!

Roots in de bouwsector

De bouwsector is voor Jeroen zeker niet onbekend, dat blijkt wel uit zijn achtergrond. “Ik heb Civiele Techniek gestudeerd aan de TU Delft, omdat ik de bouw van grote bouwwerken fascinerend vind. Binnen Rijkswaterstaat heb ik daarna in verschillende rollen een bijdrage mogen leveren aan de planvorming en realisatie voor de snelwegprojecten A73/A74 in de omgeving Venlo, de groene loper/A2 tunnel in Maastricht en de verbreding van de A2 in Midden-Limburg. Dat heb ik afwisselend gedaan in de rollen van planstudie-manager, omgevingsmanager en projectmanager. Daarnaast geef ik sinds 2015 trainingen op het gebied van Omgevingsmanagement. Eerst alleen voor Euroforum/SBO, maar sinds juli 2022 ook voor mijn eigen bedrijf de BrainBuilders Academy.”

Proactief meedenken

Vanuit zijn rol bij Bewuste Bouwers zal Jeroen op nog meer bouwplaatsen komen. “Ik vind het mooi dat de deelnemers van Bewuste Bouwers zelf zo proactief meedenken én doen rond de thema’s omgeving, veiligheid, vakmensen, milieu en verzorgd. Als auditor vind ik het enorm leuk om te zien of ik bouwers, met mijn (vooral) omgevingsachtergrond, kan helpen bij hun bouwprojecten. Mijn nieuwsgierigheid en ook mijn ervaring bij het bouwen van een tunnel midden in de bebouwde omgeving van Maastricht, komen hierbij goed van pas.”

Sportieve vrije tijd

Buiten het werk om is Jeroen graag sportief bezig. “Eén van mijn grote hobby’s is het spelen van padel. Het snelle, dynamische maakt het een erg leuk spel.”

Regio-tips!

Ben je een keer in Zuid-Limburg? Met de tips van Jeroen hoef jij je niet te vervelen. “Ik woon in Maastricht onderaan de voet van de Pietersberg. Een aantal favorieten die je zeker moet bezoeken als je in de regio bent: Chalet Bergrust; een café bovenop de Sint Pieter met een geweldig uitzicht, of restaurant Villeneuve; where the locals meet. Liever wat beweging? Maak dan een mooie wandeling door het Jekerdal bij Kanne, het grensgebied van Nederland en België.”

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer