Doe een beroep op ons educatief programma!

Hoe organiseer je de bouwplaats, waar dien je rekening mee te houden, hoe zet je de gedragscode in en op welke wijze communiceer je naar belanghebbenden? Omdat elke situatie anders is, biedt Bewuste Bouwers een educatief programma aan om duidelijkheid in dit soort vragen te scheppen. Het educatief programma bestaat uit toolbox meetings, workshops en trainingen. We zetten ze hieronder allemaal op een rijtje.

Toolbox meeting

De toolbox meeting wordt verzorgd op de bouwplaats en is gericht op een actueel onderwerp dat bijdraagt aan de bewustwording voor alle medewerkers, aannemer en onderaannemer. Het onderwerp wordt voorafgaand besproken met de aanvrager, zodat de toolbox meeting daarop afgestemd kan worden.

We bieden momenteel ook één vaste toolbox aan namelijk sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag.

Workshop

Tijdens de (interactieve) workshop wordt gezocht naar welke risico’s, met betrekking tot de vijf pijlers, niet of onvoldoende beheerst worden. Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in ‘zwakten’ en verbeteringen door te voeren.

Training

De training draagt bij aan de algemene kennis over de gedragscode en zoomt in op alle relevante middelen, mogelijkheden en beschikbare instrumenten om het verschil te kunnen maken als een Bewuste Bouwer. De invulling van de training gebeurt in overleg en wordt aangepast aan de wensen van de aanvrager. De training wordt gefaciliteerd door auditors van Bewuste Bouwers, die vanuit hun ervaring gericht advies kunnen geven.

Meer informatie en de tarieven vind je op deze pagina. Ben je geïnteresseerd in een onderdeel van het educatief programma? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer