Bewuste Bouwers verwelkomt Anton Rail & Infra als nieuwe bedrijfsdeelnemer

Begin maart heeft Bewuste Bouwers Anton Rail & Infra verwelkomd als bedrijfsdeelnemer. We stellen het bouwbedrijf graag aan je voor!

Anton Rail & Infra realiseert diverse spoor gerelateerde projecten, van engineering tot en met uitvoering. Door de brede kennis in diverse contractvormen en technische specialisaties is het bouwbedrijf thuis in zeer uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan het ontwerp, aanleg, reconstructie, onderhoud en revisie van bouwkundig-, civiel-, installatietechnische projecten, zoals het renoveren van monumentale perronkappen, het vervangen van vluchtdeuren in spoortunnels en het aanleggen van hellingbanen en plaatsen van liften en roltrappen om de toegankelijkheid van stations te vergroten.

Anton Rail & Infra is gespecialiseerd in werken met een uniek element. Projecten met een contractuele uitdaging, een complex logistiek vraagstuk of een project dat uitgevoerd moet worden onder hoge tijdsdruk. Het bouwbedrijf draait haar hand nergens voor om. Juist de projecten die geen standaardformule vragen, realiseert Anton Rail & Infra, door haar vermogen om snel te schakelen, succesvol.

Niet de grootste, maar de beste

De ambitie van Anton Rail & Infra is duidelijk; ‘niet de grootste, maar de beste zijn’. Die ambitie wordt in alle bedrijfsfacetten doorgevoerd. En dat werpt zijn vruchten af. Ze behalen niet alleen de hoogst haalbare trede op de veiligheidsladder en de CO2-prestatieladder, maar werden ook al meerdere keren door hun grootste opdrachtgever ProRail als beste civiele aannemer beoordeeld. Het geheim? Een kleine slagvaardige organisatie.

De komende 100 jaar in volle glorie dienstdoen

Anton Rail & Infra realiseert verschillende mooie projecten door het hele land. Ze zijn momenteel vooral heel trots op de lopende projecten Leeuwarden en Groningen. Daar renoveren zij de monumentale perronkappen. Na de renovatie kunnen die stations de komende 100 jaar in hun volle glorie weer dienstdoen. Een ander grootschalig project is de optimalisatie van Amsterdam Centraal als optimaal vervoersknooppunt.

Ambitie mag het woon- of werkplezier niet in de weg staan

Nu heeft Anton Rail & Infra besloten om zich als bedrijfsdeelnemer aan te sluiten bij Bewuste Bouwers. En dat heeft een duidelijke reden. De ambitie bij het bouwbedrijf is groot, maar het behalen ervan mag het woon- of werkplezier van de omgeving niet in de weg staan. Daarom zijn zij blij dat ze zich mogen aansluiten als Bewuste Bouwer. Ze willen excelleren in hun werk, zowel voor de eigen mensen als voor de omgeving. Anton Rail & Infra zet zich dan ook blijvend in om in iedere pijler te blijven verbeteren. Speerpunt hierin is dat het bouwbedrijf  - mede door de ontwikkelingen om hen heen – zich nog bewuster wil focussen op de pijler ‘Milieu’. Ze voeren duurzame ontwikkelingen door met behulp van verschillende partners en onderzoeken. Eén doel is om emissieloze bouwplaatsen te creëren.

Naast de focus op het creëren van een milieuvriendelijkere bouwplaats, houdt Anton Rail & Infra zich bezig met nog veel meer ontwikkelingen. Deze kun je volgen op hun website.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer