Bewuste Bouwers verwelkomt A.Hak als nieuwe bedrijfsdeelnemer

Bewuste Bouwers heeft onlangs A.Hak verwelkomd als bedrijfsdeelnemer. We stellen het bouwbedrijf graag aan je voor!

A.Hak realiseert ondergrondse infrastructuuroplossingen voor veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie voor consumenten en bedrijven. A.Hak begon in 1963 als een lokaal bedrijf dat pijpleidingen aanlegde in Nederland. Al snel groeiden ze uit tot een internationale speler met vestigingen over de hele wereld en een zeer breed aanbod van diensten en producten. Het bedrijf is nu al 60 jaar allrounder op het gebied van ontwerp, constructie en onderhoud.

Als je het ons niet vertelt, zullen wij het nooit weten

Duurzame verbindingen lopen als rode draad door het bedrijf en haar doelen, niet alleen in leidingen maar vooral ook tussen en met mensen. Deze verbindingen kunnen niet bestaan zonder integriteit en transparantie. Daarom heeft A.Hak in januari 2022 een compliance-programma ingevoerd. Zij nodigen al hun medewerkers, leveranciers en klanten uit om elke kwestie te melden die niet integer of transparant is of niet in overeenstemming met de gedragscode. Want: “Als je het ons niet vertelt, zullen wij het nooit weten.”

Duurzaamheid als grootste uitdaging

Het belang van duurzame verbindingen uit zich ook in Young A.Hak, het programma voor young professionals tot en met 35 jaar. Het programma is gericht op gezellige netwerkactiviteiten en persoonlijke ontwikkeling. Maar fungeert ook als een denktank die zich buigt over de uitdagingen van het bedrijf. Een van die uitdagingen is het duurzaamheidsplan 2022-2026 dat is opgesteld. A.Hak heeft besloten tot aansluiting bij Bewuste Bouwers omwille van twee pijlers: Milieu en Omgeving. Met name op projecten met een EMVI component moeten extra maatregelen genomen worden voor invulling van de duurzaamheidsparagraaf. Daar wordt in de komende jaren hard aan gewerkt.

A.Hak is momenteel bezig met verschillende mooie projecten. Voorbeelden hiervan en andere informatie vind je op de website.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer