Hang de nieuwe poster ‘Jong geleerd is oud gedaan’ nu in jouw bouwkeet!

Vanaf vandaag hebben wij de nieuwe poster ‘Jong geleerd is oud gedaan’ aan ons promotiemateriaal toegevoegd. Deze poster bevat tekeningen van groep 5 t/m 8 van Basisschool De Buitenplaats in Warmond. Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van bewustzijn over veiligheid en dat is dan ook de boodschap die wij via deze poster mee willen geven. Zorg nu voor de veilige bouwplaats van later!

Wat betekent dit voor jou?

Ben je bedrijfs- of projectdeelnemer en wil je jouw medewerkers bewust maken van hun invloed op de toekomst van de bouw? Dan kun je de A1-poster ‘Jong geleerd is oud gedaan’ nu tegen een vergoeding bijbestellen via https://bewuste-bouwers.nl/producten/promotiemateriaal.

Standaard promotiemateriaal

Het standaard promotiemateriaal, bestaande uit een gratis bouwhekbanner, posters en handboek, is na aanmelding te verkrijgen via https://bewuste-bouwers.nl/producten/promotiemateriaal. Het is mogelijk om tegen vergoeding extra bouwhekbanners en ander promotiemateriaal bij te bestellen. Hier hoort dus ook de ‘Jong geleerd is oud gedaan’-poster bij.

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer