Jan Koers nieuwe directeur Bewuste Bouwers

Jan Koers, al sinds enige jaren verbonden aan Bewuste Bouwers als auditor, neemt het stokje per 1 januari 2023 over van Anneke Witte als directeur van Bewuste Bouwers.

Anneke: “Met veel vertrouwen draag ik de organisatie aan Jan over, die Bewuste Bouwers weer een mooie volgende stap kan laten zetten. Met name op het gebied van het ontwikkelen en faciliteren van trainingen, workshops en toolboxen is nog een wereld te winnen.

Als ik terugkijk op vier enerverende jaren, waarin ik met ons kernteam en onze auditors heb mogen werken aan bewustwording tijdens de uitvoering van risico’s op het gebied van de vijf pijlers, ben ik dankbaar voor wat we met elkaar hebben bereikt. Dankzij de deelnemers van Bewuste Bouwers hebben we bijgedragen aan onze missie, het versterken van het imago van de bouwsector. Ik wil via dit bericht dan ook alle relaties danken en voor de toekomst veel plezier wensen met de verbinding met Bewuste Bouwers.”

Binnenkort stellen wij Jan nog uitgebreid aan jullie voor!

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer