Het Verbindende Bouwers Event

Het is zover! Bewuste Bouwers, De Omgevingsverbinder, Future Insight, De BouwApp en Quattro Expertise bundelen hun krachten samen voor een geweldig event op 28 maart. Jij bent van harte uitgenodigd!

Wat kun je verwachten?

Een middag vol afwisselende sessies, waaronder een boeiende talkshow, inspirerende workshops en strategische kennissessies. En natuurlijk is er genoeg ruimte voor gezelligheid en netwerkmogelijkheden.

Waarom organiseren we dit?

Wij geloven in de enorme kansen van data en digitalisatie om de keten te versnellen en te verbeteren voor de opdrachtgever, opdrachtnemer en burger.

Hoe gaan we dat doen?

Door samen te werken, te verbinden, kennis te delen en gezamenlijk te experimenteren met de nieuwste technologie├źn. Het Verbindende Bouwers Event is speciaal ontworpen om deze samenwerking mogelijk te maken.

Wat staat er op het programma?

Experts delen waardevolle inzichten over hoe we slimmer kunnen omgaan met uitdagingen in de leefomgeving, hoe data ons kan ondersteunen bij het versnellen en verbeteren van de keten, en hoe we gezamenlijk een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving kunnen realiseren.

Wil je erbij zijn?

Schrijf je dan gratis in via deze link. Wees er snel bij, want er zijn slechts 150 plekken beschikbaar en de interesse is groot.

Praktische informatie: het event vindt plaats op donderdag 28 maart van 13:00 tot 17:30 uur op locatie: AFAS Theater Leusden, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden.

We kijken ernaar uit om samen met jou een inspirerende dag te beleven!

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer