Frequently Asked Questions: Bewuste Bouwers’ Bouwplaats Aanmeld Systeem (BAS)

We hebben de belangrijkste vragen over het nieuwe Bouwplaats Aanmeld Systeem (BAS) van Bewuste Bouwers alvast beantwoord in de FAQ. Deze houden we de komende tijd up-to-date.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 079 325 24 25.

Waarom komt er een nieuw systeem?

Het nieuwe systeem geeft Bewuste Bouwers de mogelijkheid om de informatie in de toekomst beter aan te laten sluiten op de specifieke wensen van de deelnemers.

Welke veranderingen kan ik verwachten?

In de basis blijven de functionaliteiten en lay-out hetzelfde. Er komt een aantal nieuwe functies bij, waarvan de belangrijkste is dat je real-time informatie kunt bekijken en analyseren. Daarnaast krijg je een eigen Bewuste Bouwers account, dat gekoppeld is aan het nieuwe systeem.

Hoe gaat het nieuwe systeem heten?

Het nieuwe systeem heet BAS (Bouwplaats Aanmeld Systeem).

Wanneer wordt het nieuwe systeem actief?

De lancering van BAS is op 28 februari 2022. In de aanloop naar deze datum ontvangen deelnemers alle informatie om een account aan te maken voor het nieuwe systeem.

Waar kan ik het nieuwe systeem vinden?

Een nieuwe bouwplaats aanmelden kan via de knop ‘bouwplaats aanmelden’ op de nieuwe website van Bewuste Bouwers, die ook op 28 februari live gaat. Wil je de informatie over de huidige projecten bekijken? Kies dan voor ‘Inloggen’.

Ik ben ook deelnemer bij Qfact (EMVI-Prestatiemeting), wat gebeurt er met mijn account?

Indien je deelnemer bent bij zowel Qfact als Bewuste Bouwers, gaat het onderdeel dat betrekking heeft op Bewuste Bouwers over naar het nieuwe systeem. Voor je Qfact (EMVI)-account verandert niets, groslijsten e.d. blijven daar beschikbaar. 

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer