Even voorstellen: Maryam, onze nieuwe officemedewerker

Kom je bij ons op kantoor, dan valt het je vast gelijk op: we hebben een nieuwe officemedewerker! Ze heet Maryam Akinalp en met haar frisse energie en expertise zal zij een onmisbare schakel zijn binnen het team. Laten we haar wat beter leren kennen door een kijkje in haar leven te nemen.

Maryam is 23 jaar en op dit moment nog woonachtig in Leiderdorp. Binnenkort verhuist zij naar Zoetermeer, lekker dichtbij kantoor dus. Voordat zij als Officemedewerker aansloot bij het Bewuste Bouwers-team, werkte zij als financieel administratief medewerkster bij Praxis Automation Technology. Zij werkte daar met veel plezier, maar toch was zij toe aan een volgende stap: “Ik ben erg leergierig en daag mezelf graag uit. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen. Na mijn gesprek bij Bewuste Bouwers kreeg ik het gevoel dat ik hier veel kan leren. Zonder enkele twijfel heb ik dan ook deze stap gezet. Ik zie kansen liggen en weet zeker dat ik verder kan groeien in het vakgebied. Ik ben sociaal en altijd vrolijk; met deze eigenschappen wil ik graag het team versterken.”

Rol binnen het team
Als Officemedewerker zal Maryam de spil zijn die de dagelijkse kantooractiviteiten soepel laat verlopen. Van agendabeheer en administratieve taken tot het ondersteunen van collega’s, zij staat klaar voor zaken van A tot Z. “Ik draag onder andere zorg voor personeelsdossiers, ben ik contactpersoon voor alle leveranciers en organiseer ik vergaderingen. Agendabeheer en diverse facility management taken vallen ook onder mijn hoede. Tevens zal ik Jan ondersteunen met de financiële administratie. En bel je naar kantoor? Dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt!”


Haar ideale weekend
Na een drukke werkdag vindt Maryam het heerlijk om te ontspannen in de sportschool, waar zij het erg leuk vindt om krachttraining te doen. Haar ideale weekend is gevuld met activiteiten. “In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Mijn weekend is graag volgepland met een bezoek aan de bioscoop, sporten, wandelen en ook houd ik van winkelen.”

Welkom Maryam, we zijn blij je in ons team te hebben.

 

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer