Bewuste Bouwers verwelkomt nieuwe coördinerend auditor: Hans Groen

We stellen je graag voor aan Hans Groen, de nieuwste aanwinst van het Bewuste Bouwers kernteam! Hij is deze week begonnen als coördinerend auditor. Zijn werkzaamheden bestaan uit het lezen van audit- en mysterieverslagen, waarbij hij de uniformiteit in verslaglegging en waardering bewaakt, het ondersteunen van de auditors en mysteriebezoekers en het plannen van de uit te voeren audits en mysteriebezoeken. Daarnaast bezoekt hij zelf ook bouw- en infraprojecten voor toetsing en verslaglegging. Hans is de belangrijkste schakel naar de collega’s in het veld én de enige man in het kernteam.

Hans houdt zich in zijn vrije tijd bezig met klussen, zijn honden, barbecueën en kijkt graag Formule 1. Hij heeft in zijn loopbaan verschillende certificaten gehaald, die goed aansluiten op zijn nieuwe functie: VCA Vol, Diploma MTS GWW, Middelbaar Veiligheidskundige, Gecertificeerd tankinstallateur, Verplaatsen van lasten en Werken met onafhankelijke adembescherming.

Om hem nog beter te leren kennen, stelden we hem een aantal vragen.

Welke uitspraak zegt alles over jou?

“Ogers are like onions!”

Waarom werk je voor Bewuste Bouwers?

“Na een herstelperiode van ziekte waarin ik mijn Middelbaar Veilgheidskundige diploma gehaald heb, en het feit dat ik na ruim 25 jaar eens wat anders wilde, kwam dit op mijn pad en het lijkt mij een mooie, afwisselende en uitdagende functie.”

Wat zijn je persoonlijke expertises?

“Ik ben creatief, werk graag, leer graag en heb de nodige werkervaring in het veld.”

Wat is volgens jou nodig om het imago van de bouw te verbeteren?

“De bouw moet aantrekkelijker worden voor jonge mensen. Zij zijn de toekomst en broodnodig. Er moet op de basisschool al meer aandacht voor techniek/bouw komen. Zonder aanwas van jongeren gaat het allemaal erg moeizaam worden.”

Bezoekadres

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer

Postadres

Postbus 942
2700 AX Zoetermeer

Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers staan voor omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en veiligheid op en rond de bouwplaats. Lees meer